Més esport

Frenades pels EUA (1-3)

Hoquei en línia. La selecció espanyola femenina es queda a les portes de la final del mundial en cedir contra les campiones

La selecció espanyola femenina d’hoquei en línia va ser derrotada pels Estats Units (1-3) en les semifinals del campionat del món d’hoquei en línia. Les jugadores de Marcin Malacz, doncs, no podran repetir el subcampionat dle món de l’última edició –en que ja van perdre contra els EUA–i hauran de jugar pel bronze contra el Canadà, que va perdre en l’altra semifinal contra la República Txeca (3-0). Abans d’arribar a les semifinals l’equip espanyol, amb nou jugadores catalanes, havia guanyat tots els partits marcant 29 gols i encaixant-ne només dos.

En la competició júnior masculina, l’equip de la federació espanyola també va perdre en les semifinals contra Itàlia (1-3). Els transalpins es jugaran el títol contra l’equip els jugadors dels Estats Units, que van ser molt superiors en la seva semifinal a França (1-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)