Waterpolo

Tot esperant rival

Torneig masculí. El vencedor del partit entre Grècia i Alemanya s’enfrontarà a la selecció espanyola en els quarts de final de l’europeu

Grècia, si imposa la superioritat contra Alemanya avui (18.30 h), serà el rival als quarts de final de la selecció espanyola, que hi va accedir directament com a primera de grup. Els grecs lluiran l’etiqueta de favorits, encara que no es poden despistar amb un rival que va empatar amb Hongria (4-4) en l’última jornada de la fase de grups.

Les eliminatòries per accedir als quarts de final es completaran amb els enfrontaments següents: Hongria-Holanda (17.00 h), Montenegro-Romania (20.30 h) i França-Rússia (22 h).

Als quarts de final hi han accedit directament Itàlia i Croàcia, els dos equips que s’han mostrat més forts en la fase de grups, especialment els italians, que van brillar contra Hongria (12-5); i Sèrbia i Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)