Golf

Woods torna a escena

Golf. Spieth, Schauffele i Kisner lideren (-9) l’obert Britànic a falta d’una jornada, però el mític tricampió els encalça a només quatre cops

Els golfistes nord-americans Jordan Spieth, Xander Schauffele i Kevin Kisner estan empatats (-9) en la primera posició al final de la tercera jornada de l’obert Britànic de golf, que es disputa a Carnoustie, a la costa oriental escocesa, on Tiger Woods ha tornat per la porta gran. Tot està obert, doncs, per a la quarta i última jornada del torneig que es jugarà avui enmig d’una gran expectació sobretot per la irrupció de Woods.

Schaueffele, exemple d’una nova generació de golfistes, de pare alsacià i mare japonesa i criat entre Hawaii i San Diego, ha consolidat la seva progressió silenciosa i constant de les dues primeres jornades per empatar amb Spieth, guanyador de tres grans, i Kisner, líder de les dues primeres jornades.

“El final de l’any passat va augmentar les meves expectatives. Crec que ho he portat molt bé”, va dir aquest dissabte satisfet el jove golfista californià, que va finalitzar la temporada 2017 amb una victòria en la final del PGA Tour. Spieth, guanyador de l’edició del 2017 a Royal Birkdale, ha anotat una ronda de sis baixes per acabar amb -9, empatat amb Schauffele i Kisner, líder de les dues primeres jornades. “Sento que no he de demostrar res a ningú”, va afirmar Spieth,

El trio d’americans està quatre cops davant de Woods (-5), el guanyador de tres oberts britànics i 14 grans. Després de tres anys d’absència, com a conseqüència d’una greu lesió d’esquena, ha tornat a Carnoustie per la porta gran. “Fa anys que no em sentia així”, va comentar animat. Fins i tot va ser colíder durant uns minuts. Amb 42 anys, encara es veu amb cor de conquerir el seu quart títol, després de signar sis birdies i acabar empatat en el sisè lloc. Woods va presentar la seva millor targeta en un torneig gran dels últims set anys. L’acompanyen els seus compatriotes Webb Simpson (-5), Matt Kuchar (-5) i Zach Johnson (-5), guanyador de l’obert del 2015, el suec Alex Noren (-5), el nord-irlandès Rory McIlroy (-5), guanyador el 2014, i l’anglès Tommy Fleetwood (-5). Al davant hi ha el nord-americà Kevin Chappell (-7) i l’italià Francesco Molinari (-6).

3a jornada
1r. Jordan Spieth 204 (-9)
1r. Xander Schauffele 204 (-9)
1r. Kevin Kisner 204 (-9)
4t. Kevin Chappell 206 (-7)
5è. Francesco Molinari 207 (-6)
6è Tommy Fleetwood 208 (-5)
6è Zach Johnson 208 (-5)
6è Matt Kuchar 208 (-5)
6è Rory McIlroy 208 (-5)
6è Alexander Noren 208 (-5)
6è. Webb Simpson 208 (-5)
6è. Tiger Woods 208 (-5)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)