Atletisme

Korir, líder de l’any en 800

Lliga del Diamant. El migfondista kenyà rebaixa la millor marca mundial del curs (1:42.05) en la segona jornada de Londres i es col·loca com a sisè atleta en el rànquing de tots els temps

Amb un peculiar moviment de cap, però amb una gambada i força descomunal el kenyà Emmanuel Kipkurui Korir va completar els 800 m de la Lliga del Diamant de Londres amb un registre de 1:42.05 que el col·loquen com a líder de l’any i com a sisè atleta en el rànquing dels millors de tots els temps. Nijel Amos, el vencedor a Mònaco amb 1:42.14, no va poder passar ahir del quart lloc, amb 1:43.24.

La segona jornada de la reunió londinenca va propiciar tres marques mundials més del curs. La nord-americana Kendra Harrison, que en aquest mateix escenari va batre la plusmarca mundial de 100 m tanques amb 12.20 (2016), va aturar ahir el cronòmetre en 12.36. També va brillar l’holandesa Sifan Hassan, que en l’última prova del programa va signar la tercera millor marca de la història en la milla (4:14.71). La russa Mariya Lasitskene va demostrar que la derrota a Rabat va ser un accident i va reprendre el camí de la victòria amb un vol en el concurs d’alçada de 2,04 m, que igualen el seu millor registre del curs. La italiana Elena Vallortigara va elevar el seu llistó personal fins als 2,02 m.

Falten dues setmanes per a l’europeu de Berlín, i la Lliga del Diamant no es reprendrà fins al 18 d’agost a Birmingham.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)