Futbol sala

El Magnus i l’Elite Futsal, rivals del Barça en la Intercontinetal

Futbol sala. L’equip blaugrana s’enfrontarà al campió brasiler i al representant de nord-amèrica en la fase de grups del torneig que se celebrarà a Tailàndia

El Barça ja coneix els seus rivals de la fase de grups de la Copa Intercontinental, que es disputarà a Bangkok, Tailàndia, del 27 d’agost al 2 de setembre. L’equip blaugrana s’enfrontarà al Magnus Futsal, campió de la Lliga del Brasil, i a l’Elite Futsal de Utah (Estats Units). L’altre grup el formen el PTT Bluewave Chonburi de Tailàndia, el Carlos Barbosa brasiler i el Club Atlético Los Angeles Futsal de Guinea Equatorial.

El torneig es disputarà al Bangkok Arena, que té capacitat per més de 12.000 espectadors. Per accedir a la semifinal, els d’Andreu Plaza hauran de finalitzar entre els dos primers del grup A. En aquest cas, s’enfrontarien al primer o al segon classificat del grup B. El vencedor de cada semifinal disputarà la final de la Copa Intercontinental que el Barça Lassa va disputar per darrer cop el 2016, on va finalitzar en tercera posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)