Natació

Ryan Lochte, suspès per una injecció prohibida

Natació. El nedador nord-americà va mostrar a les xarxes socials la imatge del moment en què rebia la injecció

El nedador nord-americà Ryan Lochte, sis vegades campió olímpic, ha estat suspès per l’Agència Nord-americana Antidopatge (USADA) fins al mes de juliol de 2019 per una injecció intravenosa prohibida. La sanció ha estat confirmada avui per la USADA, que va obrir una investigació arran d’una foto penjada pel mateix Lochte en les xarxes socials que recollia el moment en què rebia la injecció. La USADA va considerar que el nedador havia infringit el reglament per utilitzar sense autorització una dosi superior al límit permès de 10 mil·lilitres en 12 hores, tot i que precisen que la substància que utilitzada no està prohibida.

Lochte es perdrà, entre altres competicions, els Mundials de 2018, que comencen el 12 de juliol a Corea del Sud. El nedador nord-americà ja va estar suspès deu mesos després dels Jocs Olímpics de Rio 2016 per denunciar un fals robatori al Brasil quan en realitat havia protagonitzat, al costat d’altres tres nedadors nord-americà, actes vandàlics en una gasolinera en estat d’embriaguesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)