Espanya venç França (5-14) i ja és a la semifinal

Waterpolo. Les jugadores de Miki Oca, que han hagut de lluitar més del que es podia esperar, s’enfrontaran a Grècia dimecres

La selecció espanyola femenina jugarà la semifinal de l’europeu de Barcelona després d’eliminar, per un clar 5-14, la selecció francesa (2-2, 0-5, 2-3 i 1-4). El partit, però, ha començat amb un sorprenent 2-0 a favor de França, que ha comptat amb un nombrós grup de seguidors. Bea Ortiz ha marcat el primer gol del combinat estatal als cinc minuts i, a partir d’aquí, la golejada no ha tingut aturador.

El primer quart ha acabat amb empat a dos gols, però a la mitja part s’ha arribat amb un concloent 2-7, gracies als gols de Paula Leiton, Helena Lloret, Bea Ortiz i Maica Garcia. En el tercer quart les jugadores de Miki Oca han afluixat i la selecció francesa ha tornat a marcar. El parcial, tot i així, ha estat de 2-3.

Malgrat la clara derrota, França ha fet un partit de molt mèrit, demostrant la bona progressió que han viscut en aquest campionat. El darrer quart, em tot cas, ha estat clarament per a la selecció espanyola que, amb un parcial de 1-4, ha deixat el marcador definitiu amb una diferència de nou gols.

Espanya jugarà dimecres,a dos quarts de set de la tarda, la semifinal davant Grècia.