Ciclisme

Geraint Thomas (Sky)

Líder de la general

“Esperem el pitjor”

“Esperàvem guerra, però no n’hi ha hagut. Només alguns atacs a l’última pujada i els hem pogut neutralitzar baixant. Una etapa força tranquil·la, una bona notícia per a nosaltres”, va dir Geraint Thomas (Sky) sobre la primera entrega dels Pirineus. El mallot groc sí que espera una jornada moguda, avui: “Serà un dia molt exigent. L’última pujada probablement sigui la més dura del Tour. Esperem el pitjor i molts atacs. Crec que serà una jornada decisiva, amb moltes diferències.” “No estic segur que la graella de sortida afecti gaire. Si algun ciclista dels 10 primers decideix atacar, serà valent i arriscat. Hem de ser intel·ligents gestionant les nostres forces i mantenir l’equip com més junt millor”, indicava el gal·lès, que passarà avui una autèntica prova de foc en l’aspecte individual, amb el mallot de líder d’equip, amb l’Sky com a rival a batre.

Una etapa, la d’avui, a la qual es referia també Peter Sagan (Bora). Amb l’única condició d’arribar a París per guanyar el sisè mallot verd, el triple campió del món es mostrava cautelós: “L’etapa serà més curta i molt més dura en l’aspecte del fora de control. L’objectiu és entrar dins el temps.”

“Al principi tenia al cap els punts de la muntanya i veure com em sentia. Ha sortit encara millor del que em pensava”, explicava Julian Alaphiippe (Quick-Step), encara en un núvol. “Havia recorregut l’etapa amb Bob Jungels i sabia que el descens era difícil. He arriscat molt i podria haver caigut. He mirat d’esperar-lo, però ell tenia por i no m’agafava la roda. Llavors m’he centrat a donar-ho tot per sumar el meu segon triomf en aquest Tour”, va dir el francès sobre la seva reacció a la caiguda d’Adam Yates.

ALAPHIIPPE

“Tenia al cap els punts de la muntanya i ha sortit millor del que em pensava”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)