Ciclisme

Quintana s’emporta l’etapa reina del Tour

Ciclisme. El mallot groc, Geraint Thomas, augmenta la diferència amb els seus perseguidors, després d’una altra sensacional actuació

Nairo Quintana (Movistar) ha guanyat la dissetena etapa del Tour de França, entre Bagnères de Luchon i Saint Lary Soulan, amb un recorregut de només 65 quilòmetres, que ha passat per tres ports de muntanya molt durs: Peyresourde, Val Louron-Azet i Portet, el cim d’aquest Tour. Les pujades i baixades constants han contribuït a l’espectacle i han provocat els atacs constants entre els millors ciclistes del pilot. Ha estat, sens dubte, l’etapa reina.

A banda de triomf d’etapa de Quintana, aconseguit amb un temps de 2h21’28, la notícia del dia ha estat que Geraint Thomas (Sky) ha resistit al capdamunt de la classificació general. El gal·lès, de fet, ha entrat en tercera posició, a 47 segons de Nairo, i s’ha distanciat una mica més dels seus perseguidors, inclòs el seu company d’equip Chris Froome.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)