Handbol

El Barça amplia el contracte de Dika Mem fins al 2024

Handbol. El club blaugrana ha anunciat que el jove jugador francès vestirà de blaugrana dues temporades més de les que havia signat

El FC Barcelona ha anunciat aquesta tarda l’acord al qual ha arribat amb Dika Mem per ampliar el vincle contractual que mantenen per dues temporades més, fins al final de la temporada 2023/24. L’actual contracte entre ambdues parts era vigent fins al curs 2021/22. E jugador ha signat el nou contracte a les oficines del club acompanyat del mànager esportiu de la secció, David Barrufet.

“Quan vaig arribar, vaig dir que era aquí per guanyar, però sobretot per aprendre. Em sento bé en aquest equip i amb aquest entrenador, i vull demostrar que, tot i tenir 20 anys, puc ajudar l’equip. Espero continuar en aquest camí”, ha manifestat Dika Mem. “Si puc aixecar la Champions League compliria un somni personal”, ha dit també.

L’ampliació del contracte de Dika Mem se suma a les renovacions de Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Aitor Ariño, Timothey N’Guessan i Aleix Gómez, que es van signar a final del curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)