Handbol

Mem, lligat fins al 2024

Handbol. El Barça Lassa renova una de les seves grans figures de present i futur i un jugador determinant per a Xavi Pascual

El Barça va confirmar ahir la renovació del lateral francès Dika Mem (20 anys) fins a la temporada 2023/24. L’internacional ja tenia contracte fins al 2022, però el club volia millorar les condicions d’un jugador que s’ha revalorat l’última temporada tant per les actuacions en el Barça com en la selecció francesa absoluta.

L’ampliació de contracte de Mem se suma a les renovacions d’altres jugadors clau del projecte blaugrana: Pérez de Vargas, Entrerríos, Ariño, N’Guessan i Gómez. Mem va arribar al Barça el 2016 com un jove valor del planter del Treblay francès. La temporada passada, sense Lazarov (Nantes) i amb la lesió de Dolenec, el lateral va convertir-se en titular indiscutible en la seva posició i no va decebre la confiança que li havia fet Xavi Pascual esdevenint un dels màxims golejadors de l’equip (224 gols).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)