Ciclisme

Geraint Thomas (Sky)

Líder de la general

“Seguirem corrent en equip. És la nostra força”

Geraint Thomas (Sky) va ampliar ahir el marge en la classificació general amb 9 segons més respecte al segon, que en lloc de ser el seu cap de files a l’inici del Tour és Tom Dumoulin (Sunweb). “Estic en una posició bona, però no canvia la mentalitat amb què afrontem aquest Tour”, va dir el gal·lès, que insistia en la filosofia de l’Sky: “Seguiré fent-ho al millor possible, no m’adormiré. Seguirem també corrent en equip. Aquesta és la nostra força. Potser és difícil de creure després del que va passar amb Brad [Wiggins], però en Chris i jo som sincers i oberts l’un amb l’altre. Aquest és el secret de l’èxit de l’equip.” “No sabia què esperar. ha estat un dia dur i m’alegro que hagi passat. Chris Froome havia dit per l’auricular, a 4 o 5 quilòmetres per acabar, que no s’estava trobant bé. No el volia atacar, és clar, però em feia entendre que els altres també ho deurien passar malament. He seguit Roglic i Dumoulin quan han accelerat i al final ho he fet jo per buscar la bonificació, que m’ha permès obtenir uns segons més de renda” va dir Gei sobre l’etapa.

“Estem molt contents d’haver guanyat una etapa com aquesta: és un orgull per a nosaltres. El Tour i tot França sempre m’han tractat molt bé. També el Movistar, que ha confiat sempre en mi... I aquí tenim els resultats”, afirmava Nairo Quintana, que destacava també la tasca de Marc Soler primer i Alejandro Valverde després. “Era una etapa per a escaladors. Divendres és un altre dia d’alta muntanya en què podrem continuar esprement aquest bon moment”, hi va afegir.

NAIRO QUINTANA

“Movistar ha confiat sempre en mi... I aquí tenim els resultats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)