Waterpolo

Zablith dirigirà La Sirena

Waterpolo. La brasilera farà el salt a la banqueta en un equip que incorpora les nord-americanes Stone i Games, i les franceses Daule i Bachelier

La directiva del CN Mataró va oficialitzar ahir el que ja corria des de fa setmanes en els cercles waterpolístics, que la jugadora brasilera Marina Zablith faria el salt a la banqueta i seria l’encarregada de dirigir La Sirena la temporada vinent, en substitució de Florin Bonca, ara vinculat al Drummoyne de Sydney. L’equip experimentarà una autèntica revolució, amb sis baixes (Ciara, Zablith, Willemsz, Abad, Dance i Carevic), i quatre altes, les nord-americanes Stone (portera) i Games (boia), i les franceses Daule i Bachelier. Alba Bonamusa continuarà vinculada al club, tot i que marxarà a estudiar als Estats Units. El club confirma que han tingut contactes amb Roser Tarragó, que ja ha acabat la beca a Berkeley, però sembla que la jugadora tindria previst marxar a Austràlia a finals d’any.

A l’equip de Beto Fernández, que ha hagut de renunciar a jugar competicions europees per qüestions econòmiques, la principal novetat és la incorporació del defensor de boia de la selecció australiana George Ford.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)