Hoquei sobre herba

Golejada en el mundial

Hoquei sobre herba. La selecció espanyola, amb set catalanes, va superar Sud-àfrica per 7-1 en la fase de grups en un gran partit d’atac

La selecció espanyola va guanyar Sud-àfrica en el segon partit del mundial per un clar 7-1 en un gran partit d’atac en què va mostrar una gran efectivitat. Espanya, amb set jugadores catalanes, ocupa la tercera posició del grup C amb els mateixos punts que l’Argentina. Demà s’enfrontarà a la primera del grup, Alemanya (13 h), amb la plaça per als vuitens de final pràcticament assegurada i amb la possibilitat de ser primera de grup i passar directament als quarts.

El partit contra Sud-àfrica va començar molt bé i en la primera entrada a l’àrea van xiular penal córner i Lola Riera va marcar l’1-0 en el minut 2. Berta Bonastre va fer el 2-0 en el minut 10 i amb aquest resultat es va arribar al final del primer quart i també al descans. En l’inici del tercer quart les sud-africanes van fer el 2-1, però dos gols de Carlota Petchame van encaminar la selecció estatal cap a la victòria. Carola Salvatella va tancar el tercer quart amb el 5-1 i en els darrers quinze minuts van tornar a marcar Lola Riera i Berta Bonastre per fer el 7-1.