Atletisme

L’estadi de Campclar es dirà Natàlia Rodríguez

Atletisme. Tarragona aprova batejar la instal·lació amb el nom de la seva millor atleta

El Consell Rector del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha aprovat per unanimitat que l’estadi de Campclar porti el nom de Natàlia Rodríguez, la millor atleta de la història de la ciutat. Abans i durant els Jocs Mediterranis l’atleta es va sentir, segons va admetre ella mateixa, menystinguda per l’organització.

La proposta d’anomenar l’estadi amb el nom de l’atleta –subcampiona del món indoor el 2010 i bronze al mundial del 2011– es va vehicular a través de la plataforma change.org i poc després el ple de l’ajuntament ho va recollir. Durant la seva llarga trajectòria Rodríguez va disputar quatre Jocs Olímpics consecutius, de Sydney 200 a Londres 2012. Durant els anys 2011 i 2012 també va ser consellera d’Esports a l’Ajuntament de Tarragona.

L’estadi d’atletisme de Campclar, inaugurat el 1985, va ser completament remodelat per als Jocs Mediterranis, amb una nova pista, graderies i una nova il·luminació, a més de disposar ara d’una pista d’entrenament.

També s’ha aprovat que la piscina de 50 m inaugurada per als Jocs porti el nom de la nedadora Sylvia Fontana, que va ser olímpica a Montreal 1976 i que va guanyar medalles als Jocs Mediterranis del 1975 i el 1979.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)