Ciclisme

Primoz Roglic tensa la corda

Ciclisme. Espectacular triomf d’etapa per a l’eslovè del Lotto NL, que entra als llocs de podi a un dia per París, en l’etapa reina del Tour als Pirineus

Primoz Roglic (Lotto NL) ha guanyat l’etapa reina del Tour als Pirineus, de 200,5 quilòmetres amb Aspin, Tormalet i Aubisca. L’eslovè s’ha posat tercer a la classificació general a 19 segons de Tom Dumoulin (Sunweb), que també ha atacat en el darrer ascens. El més agressiu, però, ha estat l’ex-saltador de trampolí, que ha coronat el darrer port en solitari i ha acabat amb 5h28:17 i 18 segons de marge respecte el mallot groc Geraint Thomas (Sky).

La contrarelllotge individual de demà, amb 31 quilòmetres, començarà amb un avantatge de 2:05 del gal·lès respecte el segon, Tom Dumoulin, i 2:24 respecte el vencedor de la 19a etapa, avui. Chris Froome tanca la jornada a 2:37 de Geraint Thomas i a 13 segons del podi de París, del qual ha ocupat el calaix més alt en quatre ocasions (2013, 15, 16 i 17).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)