Ciclisme

Geraint Thomas

Sky

“He de fer la millor crono que pugui”

“Els rivals ens han posat en una situació molt complicada i malgrat això seguim corrent molt bé, junts i tranquils. Els nois han fet una gran etapa”, va dir el líder de la classificació general del Tour, Geraint Thomas (Sky), que espera mantenir el lloc de privilegi fins demà a París amb la contrarellotge encara pendent: “No dono res per fet. L’avantatge em permet prendre menys riscos, però no em puc adormir. Roglic i Dumoulin són dos bons rivals. Simplement he de fer la millor crono que pugui. És un recorregut dur, el vaig fer tres cops després de la Dauphiné i vaig veure que hi ha rampes pertot arreu, així que estarem obligats a guardar un punt d’energia fins al final.” Pel que fa a l’etapa d’ahir, el mallot groc reconeixia que la seva tàctica era marcar Dumoulin: “Tot el que havia de fer era seguir-lo. Com ell a Roglic, que ha estat molt fort. Tot estava sota control.”

“Tenia molt bones cames i ho he mirat d’aprofitar uns quants cops. Ha sortit perfecte”, destacava el triomfador de l’etapa reina dels Pirineus, Primoz Roglic, que es va fer un lloc entre els tres primers de la general. “No he pensat en cap moment en el podi, sinó en la victòria d’etapa.” “La contrarellotge està feta a mida, però el recorregut és el mateix per a tots. Serà un dia diferent, amb un nou objectiu: no estic preocupat per Tom Dumoulin o Chris Froome, només m’ocupo de mi mateix”, assenyalava sobre la CRI d’avui.

Peter Sagan (Bora), tercer per la cua a meta, va qualificar l’etapa d’ahir com “el pitjor dia que he viscut sobre una bici els darrers deu anys. Si això hagués estat una clàssica, m’hauria retirat”.

Prioritats

Per a Chris Froome, la lluita per tornar al podi era, ahir, un pensament secundari. El britànic va dir que tenia més ganes de retrobar-se amb la seva família que d’intentar tornar als llocs d’honor a París –dels Tours que ha acabat, només el 2008 no hi va pujar–. “Crec que estem en una posició brillant, amb el mallot groc de Gei”, va afirmar Froome ahir a l’NBC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)