Esports de muntanya

Jornet trenca el rècord de la Skyrace Comapedrosa

Curses de muntanya. El ceretà ha aconseguit, a Andorra, la segona victòria consecutiva de la temporada

Kilian Jornet ha sumat avui, a Andorra, un nou triomf al seu impressionant palmarès, el segon consecutiu d’aquesta temporada. I ho ha fet allà on va guanyar la seva primera prova de la Copa del Món de Skyrunning, ja fa onze anys, en la Skyrace Comapedrosa, una prova de 21 quilòmetres i 2.300 m positius de la Copa del Món. A més, ha batut el rècord de la cursa.

El ceratà ha controlat la cursa des de la sortida a La Massana i ha coronat el primer gran sostre de la jornada, el Pic de les Fonts (2.748 m). Després del descens al Pla de l’Estany, ha atacat, superant Pascal Egli, Findlay Wild i Petter Engdahl. La pujada al Comapedrosa (2.942m), un mur de més de mil metres de desnivell positiu en uns dos quilòmetres, sense camí marcat, ha estat espectacular.

Jornet ha fet un descens de vuit quilòmetres per l’estany Negre i el refugi del Comapedrosa, i ha arribat a Arinsal en un temps rècord de dues hores i 33 minuts. Tres minuts més tard ha arribat el suís Pascal Egli, mentre que Petter Engdahl ha completat el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)