Tennis

Granollers acarona el top 100

Tennis. El barceloní ha revifat al mes de juliol encadenant tres semifinals en un ATP 250 i dos ‘challengers’ i també es va endur un títol de dobles amb el seu germà la setmana passada

El juliol està sent prolífic per al barceloní de 32 anys Marcel Granollers, que ha encadenat tres semifinals i que el cap de setmana passat es va endur un títol de dobles a Binghamton (EUA) al costat del seu germà Gerard. Els punts acumulats en l’ATP 250 de Newport sobre herba i en els challengers de Winnipeg (Canadà) i el citat de Binghamton –tots dos en pista dura– el situen en el lloc 103è, al llindar del top 100, que no assaboreix des del juliol del 2017. El català ha picat pedra jugant challengers, que atorguen un nombre menor de punts però que tenen un nivell d’exigència també més baix. Va guanyar dos tornejos de la graduació al gener a Bangkok i també va signar dues semifinals més a Austràlia al febrer i Nottingham al juny. Granollers va arribar a ser el 19è de l’ATP el juliol del 2012, però l’any passat va caure fins al lloc 179è després de vuit anys entre els 100 millors. En el Barcelona Open Banc Sabadell es va mostrar desmoralitzat després de perdre contra el reputat belga David Goffín quan va malbaratar un 5-1 en el segon set i una pilota de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)