Atletisme

La Milla de Calonge, avui, campionat de Catalunya

Atletisme. La 23a edició de la prova es disputa aquest vespre amb el final al passeig marítim, en el marc de la Diada Esportiva Solidària

La Milla Urbana de Sant Antoni de Calonge proclamarà, aquest vespre, els campions de Catalunya veterans i absoluts de milla en ruta. És la 23a edició de la prova, que s’emmarca per sisè any en la Diada Esportiva Solidària, l’objectiu de la qual és recaptar fons per finançar la investigació per lluitar contra l’atàxia de Friedreich.

El programa esportiu comença al matí amb la travessia de natació, amb un recorregut de 2.000 metres. Aquesta prova, juntament amb la milla i la Night Run, una cursa popular de cinc quilòmetres que comença a les 21:10 h, formen el Tri1day. A més d’aquestes tres cites, hi ha dues sessions de bici estàtica al matí, amb la tercera Ciclobeach, i una caminada nocturna de 8 quilòmetres a les 21 h.

Els atletes de l’AA Palamós figuren entre els principals candidats al títol català de milla, la presentació de la qual es va fer aquesta setmana amb Esther Guerrero i Àngel Mullera de convidats. Son Santi Catrofe i Annasse Mahboub en la categoria masculina i Bàrbara Ramon en la femenina. Entre els inscrits també hi ha el lloretenc Josep Lluís Blanco (La Sansi).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)