Més esport

Tornen els CPISRA World Games

A Sant Cugat del Vallès. La localitat vallesana acollirà els jocs mundials per persones amb paràlisi cerebral

Sant Cugat del Vallès ha agafat el relleu de la ciutat anglesa de Nottingham i celebrarà a partir del proper dimarts 7 d’agost, els jocs mundials per persones amb paràlisi cerebral. Els CPISRA World Games es disputaran per primera vegada a Catalunya a les instal·lacions del CAR, La Guinardera, la ZEM Jaume Tubau i la ZEM de la Rambla del Celler amb diverses disciplines esportives com ara l’atletisme, la natació, el futbol, el boccia o l’eslàlom en cadira de rodes.

L’entramat social, involucrat

En la promoció de l’esdeveniment hi ha participat de manera activa, l’entorn escolar de la localitat de Sant Cugat del Vallès amb un concurs de dibuixos del pòster promocional que va guanyar l’alumne del Viaró Global School, Santi Trueba. El seu dibuix està basat en la diversitat: “Tots som diferents però ens trobem units com els dits d’una mà. Tenim el deure de contribuir a la felicitat amb els demés i no tancar els ulls a ningú”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)