Ciclisme

Julian Alaphilippe guanya la Clàssica de Sant Sebastià

Ciclisme. El vencedor de la classificació de la muntanya al darrer Tour de França ha superat Bauke Molllema, amb qui s’havia escapat en la darrera i exigent pujada, en el desenllaç

Julian Alaphilippe (Quick-Step) ha guanyat la Clàssica de Sant Sebastià, un triomf que s’ha jugat amb Bauke Mollema (Trek) en un duel mà a mà en els darrers 150 metres. El vencedor de la classificació de la muntanya en el darrer Tour, que ja havia guanyat dues etapes en la Volta al País Basc aquesta primavera, ha estat el primer en coronar Murgil, el port on es decidia la Klasikoa i en els darrers metres del qual Mollema havia atacat a 300 metres per acabar l’exigent pujada. Els dos corredors, amb 15 segons de marge a dalt, han col·laborat en el descens i a manca de tres quilòmetres per a l’arribada tenien un marge superior al mig minut.

Anthony Roux (Groupama) ha completat el podi, tercer a 16 segons dels dos primers en l’arribada dels perseguidors. La prova, que tradicionalment es disputa el primer dissabte després de l’arribada del Tour a parís, ha estat marcada per una caiguda en el grup de favorits, a 20 quilòmetres per acabar. Mikel landa (Movistar) i Egan Bernal (Sky) n’han estat els principals damnificats i no han pogut seguir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)