Natació

Jessica Vall i Marina Garcia disputaran la final dels 100 m braça de l’europeu

Natació. Han passat amb la quarta i la sisena millor marca. El britànic Adam Peaty ha batut el primer rècord mundial en la final masculina del 100 m braça (57.00)

Jessica Vall (Sant Andreu) i Marina Garcia (Sabadell) s’han classificat per la final dels 100 m braça de l’europeu que es disputarà demà. Marina Garcia ha sigut la tercera de la primera semifinal amb 1:07.48, mentre que Jessica Vall ha acabat la segona semifinal en el segon lloc amb 1:06.98. El millor temps de les participants ha sigut per la russa Iúlia Efimova que amb 1:05.77 ha guanyat la segona semifinal i ha batut el rècord dels campionats. Jessica Vall ha passat a la final amb el quart millor registre i Marina Garcia amb el sisè.

En els 100 m braça masculí ha arribat el primer rècord mundial del campionat d’Europa. El britànic Adam Peaty ha tornat a demostrar la seva superioritat i ha guanyar la medalla d’or amb 57.00, superant la seva millor marca mundial de 57.13 de l’any 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)