Natació

Vall acaba quarta i Garcia sisena en els 100 braça de l’europeu

Natació. Jessica Vall ha fet 1:06.98 i s’ha quedat a 44 centèsimes de la tercera posició del podi que ha sigut per l’italiana Castiglioni. Marina Garcia ha acreditat 1:07.55

Jessica Vall (Sant Andreu) ha finalitzat en la quarta posició i Marina Garcia (Sabadell) en la sisena dels 100 m braça de l’europeu de Glasgow. Jessica Vall ha fet un registre d’1:06.98 i s’ha quedat a 44 centèsimes de la tercera posició del podi que ha sigut per l’italiana Arianna Castiglioni (1:06.54). Marina Garcia ha fet un registre d’1:07.55. Aquesta no és la millor prova de les dues catalanes, si no que és el 200 m braça, que afrontaran demà al matí amb la intenció de també arribar a la final. La victòria ha sigut per la gran favorita, la russa Iúlia Efimova que ha fet el rècord dels campionats amb 1:05.53.

En la jornada del matí les catalanes Àfrica Zamorano (Sant Andreu) i Esther Morillo (Mediterrani) han disputat els 200 m lliures com a preparació del relleu 4x200 m lliure i no han passat a les semifinals. Zamorano ha sigut quarta de la seva sèrie (2:01.64) i Morillo novena de la seva (2:03.09).

Àlex Ramos (Sant Andreu) i el mallorquí Marc Sánchez (Sabadell) han format part de l’equip d’Espanya que s’ha classificat per la final dels 4x200 m lliure que es nedadora al final de la jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)