Atletisme

Els catalans, sense èxit en la primera jornada de Berlín

Atletisme. Ike, Porras, Martin i Lara han quedat eliminats en les seves competicions en la primera jornada dels europeus que es disputen a la capital alemanya

Mala sort per a la participació catalana en l’europeu d’atletisme de Berlín, i és que els quatre catalans que han participat avui en les classificacions, han quedat eliminats.

Patrick Chinedu Ike ha quedat fora de la final dels 100 m després de quedar sisè en la seva sèrie amb un temps de 10,54 segons, mentre que Aleix Porras, que debutava en un europeu, també ha quedat eliminat en la competició de 400 m tanques. L’atleta del FC Barcelona ha estat l’últim de la seva sèrie amb un temps de 51,69 segons. En la competició de martell, Pedro José Martin ha 67,56 m en el seu últim intent i no ha pogut classificar-se per a la final.

La representació catalana tampoc ha tingut sort en la jornada d’avui en la competició femenina, ja que Cristina Lara ha estat sisena en la segona semifinal dels 100 m amb un temps d’11,65 segons i no disputarà la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)