Ciclisme

Clàudia Galicia, 27a

Ciclisme. BTT. “He lluitat fins al final, com sempre” va dir l’osonenca del Megamo sobre el seu paper en el campionat d’Europa d’XCO

“No passo un bon moment, però estic contenta perquè he lluitat fins al final i he pogut acabar. És clar, en unes altres condicions hauria pogut estar més endavant, però quan dones tot el que tens en pots estar orgullosa”, va dir Clàudia Galicia, 27a en l’europeu d’XC0 a Glasgow. L’osonenca del Megamo fa setmanes que arrossega problemes de salut, malgrat els quals va guanyar el campionat estatal de la disciplina. “Sumem uns quants punts més per poder ser a Tòquio i la feina ja està feta”, manifestava després d’una cursa que va guanyar la campiona del món Jolanda Neff. La francesa Pauline Ferrand Prevot i la belga Githa Michiels van ser segona i tercera, darrere la suïssa. En la categoria masculina, el títol va ser per al també suís Lars Forster, seguit de l’italià Luca Braidot i del campió estatal, David Valero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)