Natació

Jessica Vall, plata en els 200 m braça

Natació. La del Sant Andreu ha estat segona en una prova que ha guanyat Eifmova mentre que Maria Garcia ha estat quarta

Jessica Vall (Sant Andreu) s’ha penjat la medalla de plata en els 200 m braça en els europeus de natació de Glasgow i aconsegueix el primer metall de la representació catalana en la competició. Vall, amb un temps de 2:23.02, no ha pogut amb la gran favorita, la russa Yulia Efimova, que ha guanyat la medalla d’or. El podi l’ha completat la britànica Molly Renshaw.

Aquesta és la tercera medalla en els 200 m braça en uns europeus –la segona plata– i avui fa justament tres anys que va aconseguir la primera, de bronze.

L’altra representant catalana, Marina Garcia (Sabadell), ha estat quarta i s’ha quedat a només dues dècimes de les medalles.

En el relleu 4x200 lliure, les catalanes Àfrica Zamorano (Sant Andreu) i Esther Morillo (CE Mediterrani) han quedat cinquenes amb el quartet espanyol, igualant la posició aconseguida en les sèries. El primer relleu l’ha fet la mallorquina Melanie Costa (CN Sabadell), que ha acabat primera. Zamorano, que ha nedat el segon relleu. Esther Morillo ha estat la tercera en nedar i Lidón Muñoz, l’últim relleu.