Atletisme

Triple eliminació catalana a l’europeu de Berlín

Atletisme. Sara Gallego ha quedat fora de la final de 400 m tanques a la tarda mentre que al matí Pol Retamal ha quedat eliminat en els 200 m i Maria Vicente, en el triple salt

Bona actuació de Sara Gallego tot i quedar fora de la final dels 400 m tanques en l’europeu de Berlín després de fer un temps de 57.25 en la semifinal que ha disputat aquesta tarda, en què ha estat setena. La jove catalana ha corregut a prop de la seva marca personal, que és de 57.11, però com era de preveure no podrà participar en la final.

Al matí també han quedat eliminats Pol Retamal i Maria Vicente. L’atleta del FC Barcelona ha quedat cinquè de la seva sèrie en els 200 m amb un temps de 20.92 mentre que Vicente ha quedar eliminada de la prova de triple salt amb una marca de 13, 50, que no li ha servit per passar a la final.

Per la seva banda, Bruno Hortelano s’ha classificat per a la final dels 200 m amb facilitat, després d’imposar-se amb un temps de 21:05 en la seva semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)