Ciclisme

Catalunya disputa el mundial a Sardenya

Bicitrial. La selecció, gran dominadora de la copa del món en els últims anys, estarà representada a Bolotana per setze pilots

La selecció catalana de bicitrial estarà representada per setze pilots en el campionat del món de la disciplina, que comença avui i es disputarà fins diumenge a Bolotana (Sardenya). El bicitrial és un esport que té una federació catalana reconeguda internacionalment i que ha ajudat a formar grans figures, fins i tot en el món del trial en moto.

La selecció catalana estarà formada per Àlex Rodríguez, Eric Juliar, Jofre Ortuó i Naia Rovira (de la categoria poussin); Aleix Farrés, Marc Piquer, Quim París i Julian Mallén (benjamins); Alan Rovira, Conrad Navarro, Martí Rusiñol i Gemma Abant (minime), Guillem Oliver i Joel Llorens (júnior) i Josep Casablanca i Marc Sarri (sènior).

El campionat es disputarà en un circuit ple de zones naturals, que ja va ser l’escenari de l’europeu del 2016. Catalunya ha estat diverses vegades campiona per equips en la copa del món des del seu debut, l’any 2010.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)