Golf

Sergio no passa el tall en el PGA

Golf. Al jugador de Castelló se li complica la classificació per a la Ryder Cup

El jugador de Borriol Sergio García, vencedor del Masters el 2017, va quedar fora del tall divendres a la matinada en l’obert de la PGA dels Estats Units, el quart major de la temporada, que es disputa a Saint Louis. El mal resultat del jugador castellonenc complica la classificació per a l’equip europeu de la Ryder Cup. També van quedar fora de combat altres figures del golf mundial, com l’irlandès Pádraig Harrington, l’anglès Danny Willett i el nord-americà Phil Mickelson.

Tiger Woods, per la seva banda, va ser un dels millors en la segona volta en presentar una targeta de 66 cops, que el va situar entre els vint primers del torneig i que confirma la millora que ja havia exhibit en l’obert dels Estats Units. Al final de la segona jornada el nord-americà Gary Woodland, que no ha fet mai un top 10 en un dels quatre grans, era el sorprenent líder amb deu cops sota el par del camp davant de Kevin Kisner (-9) i Brooks Koepka i Rickie Folwer (-8) i el número 1 del rànquing mundial, Dustin Johnson.

Francesco Molinari, vencedor del British Open, manté les seves possibilitats (-5) igual que el basc Jon Rham, també a cinc cops de Woodland. Per sobre, amb -6, tenen el vencedor del 2017, Justin Thomas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)