Rugbi

“Això és un nou repte”

Rugbi. “Espero veure un Barça que lluiti per guanyar cada partit”, va dir Sergi Guerrero en el primer entrenament com a màxim responsable tècnic

El FC Barcelona Barça va començar la preparació de la temporada 2018/19, la posterior al millor curs de la secció blaugrana des del retorn del primer equip a la divisió d’honor i que comença el 16 de setembre a casa amb l’Hernani.

Nou triomfs –els mateixos que 33 anys abans– i 51 punts (els 42 de la temporada 2015/16 eren el seu sostre), la classificació per a la semifinal de copa o la victòria contra la Santboiana, 30 anys després, certifiquen una gran campanya, amb Tomy Garcia a la banqueta i Sergi Guerrero en el cos tècnic. “Per millorar aquests resultats el que hem de fer és començar a treballar, ara mateix i el més intens possible. I no esperar veure què passa amb els altres, sinó fer la nostra amb moltes ganes i molta intensitat”, indicava el tècnic, que relleva Garcia –ahir es va fer oficial el seu retorn al Baldiri Alleu– al capdavant de l’equip. L’entrenador, abans de la seva primera sessió com a màxim responsable tècnic, assenyalava els objectius per a aquest curs: “El primer és treballar amb moltes ganes i posar-ho tot cada setmana. I el segon, guanyar tants partits com puguem.” “Podria ser que ajudés. Però tant se val si em coneixen o no: això és un nou repte, s’ha de tirar endavant, i amb aquest equip que s’ha format crec que treballant dur i amb una mentalitat positiva tot anirà bé. Segur”, va dir Guerrero sobre el seu passat, com a jugador i tècnic, i si li podria servir d’ajuda.

L’excapità de l’equip era assistent de Tomy Garcia, l’any passat en el primer d’un projecte dissenyat per a tres temporades. Una planificació que s’hauria de mantenir: “No canvia res. De fet estem heretant el projecte que va néixer amb el Tomy i amb tots nosaltres. Malauradament no pot seguir per decisions que s’han pres, i nosaltres continuem aquest projecte. Li donarem les nostres pinzellades i matisos, però el projecte és el mateix”, va exposar Sergi Guerrero, que ho argumentava: “És una nova oportunitat per a nosaltres i per a tots els jugadors que vinguin. Al final és una nova temporada, tothom s’ha de guanyar el lloc i nosaltres ens hem de guanyar la confiança. I la temporada marcarà com estem.” En aquest sentit, l’entrenador va explicar quin equip vol: “Espero veure un Barça apassionant, que lluiti cada partit per guanyar-lo i que des del respecte vulgui guanyar tots els partits i competir-los sense cap mena de complex. I un Barça valent que surti al camp a guanyar i no a esperar ni veure què passa.”

“Esperem que sigui anecdòtic. És lamentable, i ric per no plorar. Tant de bo tinguéssim un camp de rugbi amb els pals i tot preparat, per poder dedicar-li el cent per cent d’activitat de rugbi”, denunciava Sergi Guerrero, en referència a la instal·lació on treballava.

SENSE PALS

“És lamentable, i ric per no plorar. Tant de bo tinguéssim un camp de rugbi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)