Ciclisme

Thomas i Froome diuen no a la Vuelta

Ciclisme. Disputaran la volta a la Gran Bretanya i deixaran De la Cruz i Kwiatkowski com a referents de l’Sky a Espanya

L’Sky finalment ha confirmat que les seves dues grans figures, Geraint Thomas, vencedor de l’últim Tour, i Chris Froome, amb quatre edicions anteriors al seu palmarès, no seran a la sortida de la Vuelta i sí disputaran, en canvi, la volta a la Gran Bretanya , del 2 al 9 de setembre.

Es donava per descomptat que Froome –que havia encadenat les quatre últimes grans voltes– no tornaria a afrontar una cursa de tres setmanes però calia veure si Thomas sentia la necessitat de posar-se a prova després del seu espectacular triomf a França. Thomas, de fet, negocia aquests dies el nou contracte amb l’Sky i la seva presència a la volta britànica confirma que les negociacions van per bon camí.

Sense Froome i Thomas a Espanya també es confirma que el sabadellenc David de la Cruz i el polonès Michal Kwiatkowski seran els líders de l’Sky a la Vuelta, tot i que probablement l’equip correrà amb una estratègia molt diferent que en el Giro i el Tour ja que ni l’un ni l’altre seran candidats a la victòria en una cita en què Nairo Quintana, Fabio Aru, Vincenzo Nibali i els germans Adam i Simon Yates, entre d’altres, miraran de refer-se d’una temporada irregular lluitant pel triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)