Futbol sala

El Barça guanya en arribada

Futbol sala. Les quatre cares noves aporten un plus ofensiu que farà que el Palau Blaugrana gaudeixi d’un equip amb més presència atacant

Es respira bon ambient a can Barça. Tot just fa tres setmanes que el tercer any del projecte d’Andreu Plaza ha donat el tret de sortida però les sensacions són bones. Les quatre cares noves han estat vistos amb bons ulls al vestidor i tant el cos tècnic com els companys estan convençuts que seran reforços de luxe per aconseguir els títols que anhela el club. El tècnic blaugrana, Andreu Plaza, considera que l’equip tindrà més arribada i més presència ofensiva que ens els altres dos anys en què ell ha dirigit el primer equip de la secció. “Hem canviat peça per peça, perfils molt similars, però els nous tenen més arribada”, comenta Plaza. De fet, Boyis i Ortego, tots dos tanques, van marcar 15 i 23 gols, respectivament, la temporada passada, tot i tenir un perfil defensiu. “Boyis és un tanca corpulent, l’hem fitxat perquè és un especialista en la defensa dels pivots corpulents”, explica Plaza, que destaca les diverses lluites que va tenir el cordovès amb Ferrão abans d’arribar al Barça. “Xuta molt fort i ens agrada la seva contundència. Pecàvem de tenir-ne poca en zona defensiva”, hi afegeix el tècnic gironí.

Adri Ortego, que arriba de fer tres anys magnífics a Saragossa, torna a la que va ser casa seva entre el 2012 i el 2015. “El conec bé, el vaig entrenar al filial i ja vam valorar portar-lo quan es va lesionar Rómulo. Té qualitat de passada i és molt intel·ligent, fet que li permet de suplir les seves mancances físiques”, diu el tècnic blaugrana del jugador que arriba per suplir la figura de Marc Tolrà.

També torna a Barcelona el porter Dídac. “Hi tinc molta confiança. Crec que ens donarà molt. És un competidor nat, fa molts d’anys que lluita per estar aquí i s’ha guanyat l’oportunitat. I és un culer de cap a peus”, analitza Plaza, que creu que el joc de peus del porter d’Arenys donarà més possibilitats a la sortida de pilota del conjunt blaugrana.

El fitxatge menys conegut a ulls de l’espectador és Arthur. El brasiler arriba per suplir la baixa de João Batista en el perfil d’ala esquerrà. “Sorprendrà i molt. Està fent una gran pretemporada. Té una potència bestial i és més ofensiu que João. És extravertit i ha entrat molt bé al vestidor”, conclou Andreu Plaza, el tècnic del Barça, que es mostra satisfet amb la plantilla confeccionada.

LES VALORACIONS

Boyis és un tanca corpulent i contundent. Ortego és molt intel·ligent i això fa que supleixi les seves mancances físiques
Arthur sorprendrà l’aficionat. Té molta potència i és més ofensiu que João. S’adaptarà ràpid
Andreu Plaza
tècnic del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)