Tennis

Novak Djokovic és el Mestre d’Or

Tennis. El serbi va guanyar el Masters 1.000 de Cincinnati i és l’únic jugador que ha aconseguit guanyar almenys una vegada els nou tornejos que formen aquest circuit. Va derrotar en la final el suís Roger Federer per un doble 6-4

La victòria de Novak Djokovic en el Masters 1.000 de Cincinnati el va convertir en l’únic Golden Masters des que es va instaurar l’ATP Masters 1.000 l’any 1990. El serbi ha guanyat almenys una vegada els nou tornejos que formen aquest circuit. L’últim que li faltava era el de Cincinnati i en aquesta ocasió va derrotar el suís Roger Federer per un doble 6-4 i va poder aixecar el trofeu.

El Mestre d’Or va guanyar els primers tornejos d’aquest circuit l’any 2007 –Miami i el Canadà–, i l’any següent va afegir a la llista els d’Indian Wells i Roma. La victòria a París va arribar l’any 2009 i el 2011 es va estrenar a Madrid. Els dos anys següents va arribar a tenir vuit dels nou tornejos en el seu palmarès amb les seves primeres victòries a Xangai (2012) i Montecarlo (2013). Cincinnati, però, se li resistia i havia perdut les cinc finals a les quals havia arribat l’any 2008 contra Andy Murray, el 2009 contra Federer, el 2011 novament contra Murray, i els anys 2012 i 2015 contra Federer. Diumenge es va tornar a trobar el suís, el va derrotar i va arribar a les 31 victòries en els Masters 1.000, i s’apropa a només dues de Rafael Nadal, que n’acumula 33.

Amb aquesta victòria contra el número dos mundial Novak Djokovic ha pujat fins a la sisena posició del rànquing de l’ATP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)