Tennis

Robredo i Garcia-Pérez, endavant en la prèvia

Tennis. L’olotí i la barcelonina van debutar amb victòria contra Laaksonen i Schaefer en la qualificació de l’obert dels Estats Units

Georgina García-Pérez i Tommy Robredo van debutar ahir amb victòria en la fase prèvia de l’obert dels Estats Units. La barcelonina es va imposar contra l’alemanya Anne Schaefer per un doble 6 a 3. La pròxima eliminatòria la jugarà contra la britànica Naomi Broady, que ahir va derrotar la seva compatriota Katie Boulter (6-4, 4-6 i 6-1). Per la seva part, Tommy Robredo, número 193 del rànquing de l’ATP, va derrotar el suís Henri Laaksonen per 7-5 i 6-4. El pròxim rival de l’olotí serà el jugador francès Gregoire Barrere, que es va desfer de l’italià Luca Vanni (4-6, 7-5 i 6-3). Tres jugadors catalans més van entrar en el quadre de la fase prèvia. En la competició masculina, Marcel Granollers jugarà contra el canadenc Filip Peliwo. En dones, l’empordanesa Paula Badosa tenia previst jugar la matinada passada el partit de la primera eliminatòria contra la nord-americana Sophie Chang. Per la seva part, la jugadora de Palafrugell Aliona Bolsova, número 185 del rànquing de la WTA, debutarà contra la sèrbia Nina Stojanovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)