Natació

Mig miler de nedadors a la travessia de Sant Feliu

Natació. Guillem Pujol, que va nedar dues proves en l’europeu, i Clàudia Giralt van ser els vencedors de la 45a edició de la prova

Guillem Pujol Belmonte i Clàudia Giralt van ser els més ràpids en la 45a travessia de Sant Feliu de Guíxols, que entre la distància de 1.100 metres (més de 350) i la de 400 (més de 100 nedadors de fins a 13 anys) va aplegar gairebé mig miler de participants. El blanenc del CN Mataró, que havia nedat dues proves fa quinze dies en el campionat d’Europa al llac Lomond en la modalitat d’aigües obertes –5.000 i relleus–, va ser el més ràpid amb 13:32 i un marge de cinc segons respecte d’Àlex Ramos, segon. Ricard Pujol Belmonte va ser tercer amb 13:40, seguit de Marc Pou, quart amb 14:09. La júnior Clàudia Giralt va ser la cinquena absoluta i la millor de la categoria femenina amb 15:04. Carla Seco i Sònia Fargas, desena i onzena a a general, van completar el podi femení.

El CA Xaloc organitza aquest diumenge la Volta al Serrà, de set quilòmetres i per parelles amb relleus de piragüisme i natació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)