Rugbi

La UE Santboiana i el Barça es continuen reforçant

Rugbi. El samoà Eti Slater arriba a Sant Boi i els sud-americans Zas i Cuello, a Barcelona

La UE Santboiana ha confirmat la incorporació del que ha de ser un dels jugadors més decisius de la lliga. Es tracta de l’internacional de Samoa Paul-Eti Slater (24 anys, 1,82 m, 91 kg), que arriba a Catalunya procedent de l’Otago de Nova Zelanda. El Barça, per la seva banda, va anunciar ahir l’arribada de l’uruguaià Nicolás Zas i de l’argentí Fausto Coello, que han d’apujar el nivell mitjà de l’equip que aquesta temporada dirigirà Sergi Guerrero.

Paul Eti-Slater, el centre que ha aconseguit fitxar la Santboiana, va debutar amb l’equip de rugbi a 7 de Samoa el 2015 en les IRB World Series. El jugador, que té doble nacionalitat, va formar-se a Nova Zelanda però amb 18 anys va fitxar pel Doncaster Knights (Anglaterra), equip amb el qual va obtenir l’ascens a la Championship. Després va superar una prova amb els Warriors escocesos per jugar a la màxima categoria britànica, però va haver de tornar a Nova Zelanda per raons familiars. L’arribada de Slater suposa la cinquena fitxa de jugador professional per a la Santboiana, que encara espera fer oficial un altre fitxatge.

El blaugrana Zas aterra a Barcelona provinent del Carrasco Polo Club de l’Uruguai, equip que ha guanyat les 17 últimes lligues del país. També té experiència en clubs francesos de la Federal. Cuello, per la seva banda, ha jugat els últims anys a Buenos Aires en la posició de pilar. Tots dos estaran a punt per jugar la final de la supercopa catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)