Rugbi

‘Els segadors’ ressonarà a Wembley

Rugbi a 13. Un cor cantarà l’himne dels Dragons abans de la final de la Challenge Cup

Després d’uns dies d’incertesa finalment els Dragons catalans de Perpinyà han confirmat que el seu himne i el de Catalunya, Els segadors serà interpretat per una coral abans de la final de la Challenge Cup que l’equip jugarà demà contra els Warrington Wolves (16.00 h). El fet que Esport 3 transmeti el partit en directe ha estat decisiu perquè l’himne, que sona sempre a l’estadi Gilbert Brutus abans de tots els partits dels Dragons, es pugui escoltar a Wembley tot i que el protocol d’una final entre un equip francès i un d’anglès exigeix que sonin els himnes dels dos estats.

En l’aspecte esportiu l’entrenador de l’equip, Steve McNamara, va convocar ahir dinou jugadors per a la final, entre els quals hi ha les principals figures de l’equip: David Mead, Iain Thornley, Fouad Yaha, Samisoni Langi, Rémi Casty, Sam Moa, Louis Anderson, Benjamin Garcia, Julian Bousquet, Mickael Simon, Jason Baitieri, Michael McIlorum, Lewis Tierney, Benjamin Jullien, Tony Gigot, Mickael Goudemand, Josh Drinkwater i Kenny Edwards.

L’últim partit entre els dos equips, jugat a la Super League, va acabar amb una àmplia victòria dels anglesos (56-6), que com a mínim amb aquest precedent del 10 d’agost afronten la final com a favorits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)