Més esport

Les tennistes dominen la llista de les esportistes més riques

Desigualtat. Tan sols Pusarla Sindhu (Bàdminton) i la pilot Danica Patrick es dediquen a una altra competició i la que més guanya, Serena Williams, no arriba ni la meitat que el top 25 masculí

La revista Forbes ha fet públic avui a llista de les esportistes que més diners van guanyar entre juny de 2017 i 2018. El domini del tennis és absolut, ja que entre les deu primeres tan sols jugadora de bàdminton Pusarla Sindhu i la pilot Danica Patrick es dediquen a altres competicions. I ocupen les posicions set i nou, mentre que la guanyadora és Serena Williams, que s’ha embutxacat 15,6 milions d’euros en l’últim any.

Forbes ha tret la llista de les esportistes que més diners han guanyat en el darrer any i crida l’atenció que les sis primeres i vuit del top 10 siguin tennistes. Després de Serenna Williams, hi trobem Caroline Wozniacki, Sloane Stephens, la basca formada a terres catalanes Garbiñe Muguruza (9,5 milions d’euros) i dues estrelles en decadència com Maria Xarapova i Venus Williams. Per trobar algú diferent cal anar a la setena posició am Pusarla Shindu, que guanya poc competint i gairebé la totalitat dels grans ingressos deriven de patrocinis. Tres quarts del mateix amb la pilot Danica Patrick, que fa un temps que va reduir la presència en els circuits plegant del Nascar i s’ha centrat més en negocis com una marca de roba o llibres per estar en forma.

En tot cas, Serena Williams no arriba ni a la meitat del sou que tanca el top 10 dels homes més ben pagats, que en el darrer any ha ocupat el quarterback Matthew Stafford, amb 51,3 milions d’euros. Ni tan sols arriba a la meitat del top 25, el boxador Anthony Joshua (33,65). El número u ha estat el també boxador Floyd Mayweather amb 246 milions, seguit dels futbolistes Leo Messi (Barça) i Cristiano Ronaldo (Juventus).

1r Serena Williams(Tennis) 15,61 milions 2n Caroline Wozniacki (Tennis) 11,21 3r Sloane Stephens(Tennis) 9,66 4t Garbiñe Muguruza(Tennis) 9,5Maria Xarapova(Tennis) 9,1Venus Williams(Tenis) 8,8Pusarla Shindu(Bàdminton) 7,33Simona Halep(Tennis) 6,64Danica Patrick(Automobilisme) 6,47 10è Angelique Kerber(Tennis) 6,04
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)