Rugbi

Acord de pau a Perpinyà

Rugbi. La USAP convida els seus seguidora a animar els Dragons i posarà una pantalla gran al seu propi estadi per poder seguir el partit

La USAP i els Dragons, antagonistes del rugbi a 15 i el rugbi a 13 de la Catalunya del Nord, no només han signat un armistici per a la històrica jornada d’avui, en què el primer torna al Top 14 i el segon juga la final de la Challenge Cup, sinó que s’han animat mútuament a través de les xarxes socials. La USAP, de fet, posarà una pantalla gegant als afores de l’Aimé Giral perquè els seguidors puguin seguir la final de Wembley (16 h) quan acabi el partit contra l’Stade de París (14.45 h).

En general, la iniciativa ha estat ben rebuda pels seguidors dels dos equips. El compte oficial dels Dragons ha desitjat sort també a la USAP en el seu primer partit de lliga i ha agraït el gest de transmetre el partit.

Durant la setmana L’Indépendant va publicar un reportatge sobre els beneficis d’una hipotètica fusió entre els dos clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)