Rugbi

Mal tràngol per començar

Top 14. La USAP comença el campionat amb una dura derrota contra l’Stade París en un Aimé Giral que s’havia vestit de gala en el retorn de l’equip català al Top 14

La USAP va tornar ahir al Top 14 després de quatre temporades amb un bany de realisme contra un dels grans de la categoria, l’Stade de París, que no va tenir pietat dels catalans (15-46).

L’afició, que havia omplert l’Aimé Giral, confiava en una proesa dels seus jugadors per començar el campionat, però malgrat la bona imatge mostrada en la pretemporada l’equip va fer un partit molt erràtic.

Al cap de mitja hora de joc els parisencs ja havien deixat la seva empremta al camp (3-29) amb marques de Mahdaoui, Vuidravuwalu i Macalou (2). La davantera de l’Stade va fer estralls i les errades dels catalans no van ajudar a millorar la situació abans del descans. L’expulsió de Sergio Parisse, la gran figura dels visitants, no va servir per millorar la situació. Els de París, sense forçar la marxa i amb un jugador més, van anar augmentant la diferència i van demostrar a l’equip arlequinat que encara té molta feina per fer per ser un equip competitiu en la lliga de rugbi més dura del continent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)