Tennis

Primera ronda amb gran sorpresa al US Open: cau Simona Halep

Tennis. La cap de sèrie número u del torneig i guanyadora de Roland Garros diu adeu contra l’estoniana Kaia Kanepi, mentre que Garbiñe Muguruza té una estrena còmode

El US Open ha arrencat amb una gran sorpresa al quadre femení amb l’adéu de Simona Halep. En canvi, la vigent campiona Sloane Stephens s’ha imposat a la russa Evgeniya Rodina 6-1 i 7-5.

Tampoc ha suat gaire Gabriñe Muguruza, que s’ha desfet amb molta comoditat de la xinesa Xuai Zhang 6-3 i 6-0 en una hora i 17 minuts. La pròxima rival de la jugadora formada en terres catalanes sortirà del duel entre la txeca Karolina Muchova i la ucraïnesa Dayana Yastremska

Així, la favorita que ha marxat cap a casa ha estat Halep. La cap de sèrie número u i guanyadora a Roland Garros ha caigut a mans de l’estoniana Kaia Kanepi en dos sets, 6-2 i 6-4 en una hora i quart. La tennista romanesa, que mantindrà la condició de número u mundial, ha reaccionant d’entrada en el segon set refent-se del break inicial de la rival, que ocupa el lloc 419 del rànquing mundial, per igualar 4-4 després de començar 0-3, però ha tornat a cedir el servei, sense ser capaç de recuperar-lo de nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)