Tennis

Lesió i comiat emocionat de David Ferrer contra Rafa Nadal

US Open. Els catalans Tommy Robredo i Marcel Granollers, procedents de la fase prèvia, s’acomiaden a la primera eliminatòria

  • David Ferrer sent atès pel fisioterapeuta avui al US Open EFE.
  • VÍDEO: El comiat de David Ferrer

David Ferrer disputava als 36 anys l’últim Grand Slam d’una llarga carrera i ha tingut un epíleg desafortunat. El valencià, que havia cedit el primer set 6-3 i dominava 4-3 en el segon ha notat una punxada al soli de la cama esquerra, sense que l’ajuda dels metges i fisioterapeutes servissin de res. Ferrer ha hagut de plegar i quan li han donat el micròfon per parlar amb el públic i donar les gràcies per les experiències viscudes al US Open no ha pogut aguantar les llàgrimes. Nadal, al seu torn, se les haurà en la segona eliminatòria amb el canadenc Vasek Pospisil, que s’ha desfet del rus Lukas Lacko 7-5, 6-3 i 6-2.

El US Open s’ha quedat avui sense representants catalans al quadre individual amb l’adéu de Marcel Granollers. El tennista barceloní, procedent de la prèvia, no ha tingut cap opció contra el jove portuguès Joao Sousa i ha caigut 6-2, 6-2 i 6-3 en menys de dues hores.

L’altre català, també procedent de la prèvia, també s’ha acomiadat del torneig nord-americà. L’hostalriquenc Tommy Robredo, de també 36 anys ha plantat cara, però no ha pogut desfer-se del cap de sèrie número 15, el grec Stefanos Tsitsipas, que s’ha imposat 6-3, 7-6 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)