Futbol sala

El Barça perd i acaba segon la fase de grups (1-0)

Futbol sala. Un solitari gol d’Eder Lima sentencia un Barça poc inspirat i dona la primera plaça de la fase inicial de la copa Intercontinental al Magnus Futsal

El Barça no ha pogut superar el Magnus Futsal brasiler en el segon partit de la copa Intercontinental. Un solitari gol del pivot Eder Lima ha estat suficient per vèncer un Barça poc inspirat de cara a porteria. El conjunt blaugrana acaba segon la fase inicial de la competició i dissabte disputarà les semifinals contra el vencedor del duel pel lideratge de l’altre grup entre el Carlos Barbosa brasiler i el Chonburi tailandès.

Els dos conjunts s’han pres les mesures en el primer temps. En atac, al Barça li ha faltat profunditat mentre que el Magnus generava perill des de la distància en un duel molt intens. Cap de les tres rotacions blaugrana s’ha trobat còmode sobre el parquet i les ocasions més clares han arribat a les acaballes del primer temps. Ferrao s’ha quedat sol davant del porter brasiler però ha creuat massa el seu llançament i el duet català format per Roger i Adolfo ha posat a prova en tres ocasions gairebé consecutives a Lucas Oliveira, que ha respost amb aturades de mèrit.

En la segona part, la dinàmica del duel no ha canviat. Al Barça li ha faltat frescor ofensiva i ha trobat moltes cames quan ho ha intentat. Només un refús enverinat que ha sortit fregant el pal de la porteria brasilera ha fet passar angúnies al Magnus en els primers compassos de la represa. Els blaugrana han anat de menys a més i han acabat posant setge a la porteria d’un Lucas Oliveira molt entonat. Dídac, que ha jugat en el segon temps, també ha ofert una magnífica imatge i fins i tot ha salvat una ocasió amb el rostre. A falta de cinc minuts, però, ha vist com Eder Lima el superava. El pivot brasiler ha aprofitat un desajust defensiu per regirar-se a plaer i batre el porter d’Arenys amb una canonada.

La reacció blaugrana ha tingut Dyego, que ha exercit de porter jugador, de protagonista però el conjunt d’Andreu Plaza no ha trobat cap opció clara per equilibrar de nou el marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)