Tennis

El US Open demana perdó arran de la polèmica pel canvi de samarreta de Cornet

Tennis. L’organització del torneig lamenta “que se li notifiqués una violació del codi” a Alizé Cornet

  • Alizé Cornet en un partit EFE.
  • VÍDEO: La polèmica pel canvi de samarreta

L’organització del US Open ha rectificat la política de vestimenta després de la polèmica generada per la sanció a Alizé Cornet per canviar-se la samarreta en ple joc. “Lamentem que se li notifiqués una violació del codi a Cornet. Hem aclarit la política perquè no torni a passar. Afortunadament només va ser un avís, no una multa o penalització. Tots els jugadors poden canviar-se la samarreta quan seguin a la cadira, sense que es consideri una violació del codi. Les jugadores poden canviar-se en un lloc més privat de la pista, si està disponible. No se’ls donarà una pausa per anar al lavabo.” La número 31 del mon es va treure la samarreta per posar-se-la bé i l’àrbitre va sancionar-la. La decisió ha estat titllada de “sexista” i alguns tennistes es van treure la samarreta el dia següent, sense ser castigats.

La WTA també s’ha pronunciat sobre la decisió d’amonestar Cornet. “No va fer res mal fet. La sanció va ser injusta i no es va basar en cap norma de l’organització. La WTA sempre ha estat pionera amb les dones i l’esport femení. La violació del codi no responia a les normes del Grand Slam i ens complau veure que l’Associació de Tennis d’Estats Units ha canviar ara la política.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)