Ciclisme

L’olotí Adrià Moreno triomfa a La Gomera

Ciclisme. Lidera la general de la 63a Volta a Tenerife, després de guanyar la segona etapa

Adrià Moreno (AVC Ais de Provença) va ser el vencedor de la segona etapa de la Volta a l’Illa de Tenerife, la 63a edició de la qual es disputa en quatre etapes, fins demà. El corredor d’Olot (1991) és el líder de la classificació general després de guanyar una etapa amb 65,8 quilòmetres amb desnivell des de l’inici. El vent va marcar la jornada, dominada pel conjunt occità perquè en un tall Moreno i Clement Jolibert es van escapar. El triomf d’etapa va ser per a l’olotí amb 2h03:59, i Eusebio Pascual (Mutua Levante) va ser segon a 16 segons, la mateixa diferència amb què Moreno l’avantatja en la general. El company del corredor català, tercer a 1:46 –el quart a 2:08 i el sisè a 2:27 també van ser de l’AVC– es va apuntar la muntanya i la regularitat. Els dos primers es van jugar el triomf en l’últim port.

L’etapa reina de la Volta a Tenerife es disputa avui, amb final a l’observatori atmosfèric Izaña, a 2.200 metres i amb 46,1 km que sempre són en pujada malgrat que les rampes no siguin gaire pronunciades.