Futbol sala

El Barça paga car els errors

Futbol sala. El conjunt blaugrana fa un bon partit contra el Carlos Barbosa en les semifinals de la copa intercontinental, però acaba perdent per dues imprecisions en la zona de creació

C. Barbosa 3 Barça LASSA 1

CARLOS BARBOSA:Gian, Lé, Bruno Souza, Valdin i Darlan –cinc inicial– João Salla, Felipe Valeiro, Marlon, Pesk, Kulio Zanotto, Mithyué, Douglinhas, Felipe i Henrique (porter suplent).FC BARCELONA LASSA:Dídac, Sergio Lozano, Aicardo, Dyego i Ferrão –cinc titular– Roger, Boyis, Adolfo, Joselito, Arthur, Adri Ortego, Esquerdinha i Juanjo (porter suplent).GOLS:0-1 (14’) Dyego. 1-1 (26’) Douglinhas. 2-1 (37’) Valdin. 3-1 (40’) Bruno Souza.ÀRBITRE:Fernández i Rodríguez

El Barça Lassa no es podrà treure l’espina de la copa intercontinental. Com a mínim, aquesta temporada. Ahir, els blaugrana van pagar molt car dues errades garrafals en la zona de creació i van veure com el Carlos Barbosa brasiler els privava de segellar el bitllet per a la final de la competició. El també brasiler Magnus Futsal, que va superar el Chonburi tailandès per 4-3 en l’altra semifinal, serà el rival del Carlos Barbosa en la lluita pel títol. El Barça Lassa, per la seva banda, es disputarà (8 h, Esport3, Gol i Barça TV) la medalla de bronze amb el conjunt local.

L’equip que dirigeix Andreu Plaza sap que no pot cometre errors com els que ahir el van condemnar si avui vol pujar al tercer graó del podi de la competició. La pressió del Carlos Barbosa va fer estralls, sobretot en el segon temps. Una errada de Boyis va propiciar el primer gol dels brasilers, obra de Douglinhas. “És culpa de tots perquè s’ha quedat sense línia de passada ni suports”, va analitzar Andreu Plaza després del partit. La diana servia per empatar un duel que havia desequilibrat Dyego amb una acció individual marca de la casa. En la represa, tant el Barça com el Carlos Barbosa van disposar d’oportunitats per marcar. Roger va protagonitzar l’ocasió més clara dels catalans després d’una jugada magistral en què es va cargolar i desfer de tres defensors. La rematada, però, va topar amb el pal.

El mateix Roger va mostrar l’altra cara de la moneda; una nova errada en la zona de creació va suposar el 2-1 del Carlos Barbosa quan faltaven poc més de tres minuts. El Barça ho va intentar amb Dyego de porter jugador i va tenir moltes ocasions per empatar –Sergio Lozano va disposar d’un doble penal– però va acabar sent Bruno Souza que va sentenciar l’eliminatòria per als brasilers.

ELS VESTIDORS

El partit ha estat igualat i crec que podríem haver guanyat. Hem de centrar-nos en les errades comeses i millorar
L’acció de l’empat no és error només de Boyis; ell es queda sense suports per a la passada
Andreu Plaza
entrenador del barça lassa

Léo Santana, lesionat

El Barça va comunicar ahir, just abans del duel de semifinals de la copa intercontinental contra el Carlos Barbosa, que el brasiler Léo Santana té una ruptura fibril·lar al recte femoral de la cuixa dreta. El jugador blaugrana, que tot just comença la segona temporada a les files del conjunt d’Andreu Plaza, s’haurà d’estar unes sis setmanes de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)