Futbol sala

El Barça goleja i es penja el bronze (12-2)

Futbol sala. El conjunt blaugrana no té pietat del Chonburi tailandès i acaba tercer la copa Intercontinental

El Barça ha atropellat el Chonburi tailandès en el darrer partit de la copa Intercontinental de Bangkok i ha pujat al tercer graó de la competició. Els locals han pagat els plats trencats de la derrota d’ahir contra el Carlos Barbosa i han vist com el conjunt d’Andreu Plaza els passava per sobre en tot moment. També ha estat massa escull l’esforç físic i anímic que el Chonburi va fer en les semifinals contra el Magnus Futsal on es van quedar a les portes de segellar el bitllet per a la final.

I això que la posada en escena dels tailandesos ha estat molt bona perquè Kritsada ha obert la llauna en el primer minut. Dues dianes de Ferrao, però, han donat la volta al marcador i el Barça ja no ha deixat la batuta del matx en cap moment. Tres gols blaugrana gairebé consecutius en el minut 14 de partit ha acabat de sentenciar un duel que ja no ha tingut més història. Adolfo, Joselito i Adri Ortego han acabat amb les expectatives locals i han segellat el triomf d’un Barça que, mitjançant Boyis, que s’estrena com a golejador amb el seu nou equip, ha posat la cirereta a un excel·lent primer temps.

Qualsevol opció de reacció dels locals en el segon temps l’ha tallat Sergio Lozano amb una fuetada quan només s’havien jugat 30 segons de la represa (7-1). A partir d’allà, han anat caient els gols. Ferrao ha completat el seu hat-trick, Esquerdinha n’ha fet dos, Adolfo també ha firmat un doblet i Arthur no s’ho ha volgut perdre.