Waterpolo

La selecció espanyola, campiona del món juvenil

Waterpolo. La selecció espanyola, amb nou catalanes i dirigides pel barceloní Aznar, van guanyar el mundial juvenil en vèncer Itàlia (8-7)

La selecció espanyola juvenil, amb noi catalanes i dirigides pel barceloní Javi Aznar, s’han proclamar campinones del món després de guanyar Itàlia per 8-7. El partit ha estat molt igualat i, de fet, han estat les italianes les que s’han avançat en el marcador, tot i que la selecció espanyola ha estat capa+ d’empatar abans del descans. El tercer parcial ha estat definitiu perquè les d’Aznar agafessin la iniciativa situant-se amb un 6-5 al marcador i una avantatge que ja no han deixat escapar. Alejandra Aznar ha tornat a ser la màxima golejadora del partit, amb quatre gols, i que ha estat escollida la millor jugadora del torneig.

Les campiones catalanes són: Alejandra Aznar, Ruth Ariño, Mireia Guiral i Silvia Morell (Sant Andreu), Gisela Farré (Sabadell), Olga Descalzi i Sandra Domene (Terrassa), Ariadna Ruiz (Rubí) i Clara Díaz (Mediterrani).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)