Tennis

Millman tomba Federer i frustra el duel amb Djokovic

Tennis. L’australià ha sorprès el suís per 3-6, 7-5, 7-6 (7) i 7-6 (3) i l’ha deixat fora dels quarts de final de l’Open dels Estats Units

Roger Federer ha quedat fora dels quarts de final de l’Open dels Estats Units, on l’esperava Novak Djokovic, després de perdre davant l’australià John Millman per 3-6, 7-5, 7-6 (7) i 7-6 (3), en un duel que ha durat tres hores i 34 minuts. El suís, cinc vegades guanyador del torneig de forma consecutiva des del 2003 al 2008, ha començat bé, i per això ha guanyat la primera mànega amb claredat. Després, però, ha mostrat la seva pitjor versió i ha caigut.

Federer ha servit malament, no ha sabut tancar els punts decisius, ha comès fins a 76 errors no forçats i ha marxat de Flushing Meadows eliminat per primera vegada en la seva llegendària carrera per un rival classificat fora dels primers 50 millors del món. Millman, per la seva banda, ha arribat per primera vegada, en les quatre participacions que ha tingut en l’Open dels Estats Units, als quarts de final, la seva millor classificació en un Grand Slam.

La setena jornada de la competició masculina a l’Open dels Estats Units ha deixat, per altra banda, els triomfs de dos dels favorits: el croat Marin Cilic, setè cap de sèrie i campió del torneig el 2014, que ha vençut per 7-6 (6), 6-2 i 6-4 el belga David Goffin, desè favorit; i el japonès Kei Nishikori, vintè cap de sèrie i finalista el 2014, que s’ha imposat per 6-3, 6-2 i 7-5 a l’alemany Philipp Kohlschreiber, número 34 del món. El duel entre Cilic i Nishikori, que serà el setè, amb avantatge de 8-6 per al tenista japonès, tindrà l’al·licient de la gran revenja de la final del 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)